Най-добрият ни тенисист Григор Димитров пази незабравими спомени от АТР 500

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров пази незабравими спомени от АТР 500
Коментари Харесай

Програма за вторник: Григор Димитров отново излиза на корта в Ротердам

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров пази незабравими мемоари от АТР 500 конкуренцията в Ротердам, където през 2009-а реализира своята първа победа при мъжете, а 9 години по-късно доближи и до конфликта за купата, бивайки спрян от Роджър Федерер. През сегашния сезон пък родният ни представител е решил да се включи и в надпреварата по двойки и откакто по-рано през днешния ден нашият съотечественик разгроми тръгналия от квалификациите Аслан Карацев на старта поединично, то на следващия ден му следва да стартира присъединяване си и в двойковата конкуренция.

Там той ще сплоти сили с един от най-изявените експерти при тандемите, а точно някогашния №1 Никола Маю, който също по този начин може да се похвали със спечелването на всеки един от четирите шампионата от Шлема.

Димитров и Маю в никакъв случай до този миг не са си партнирали, като още на старта им следва извънредно съществено тестване, защото жребият отреди да открият присъединяване си против Джон Пиърс и Андрес Мийс. В предишното всеки от двамата е достигал до трофея на " мейджър " конкуренция при каретата, а също така през предишния месец демонстрираха положително сработване и съумяха да доближат до четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън.

Предстоящата среща сред българо-френския и австралийско-германския дует е сложена под номер пет в програмата за вторник на втория по величина корт в Ротердам, което значи, че началото ще бъде сложено не преди 18:30 часа българско време. 

Корт №1 (начало 12:00 часа):

1. Марк-Андреа Хюслер - Гийс Брауер

2. Фабрис Мартин/Андрей Рубльов - Иван Додиг/Остин Крайчек

3. Микаел Имер - Талон Грийкспор

4. Александър Бублик/Стан Вавринка - Никола Мектич/Мате Павич

5. Григор Димитров/Никола Маю - Джон Пиърс/Андрес Мийс

6. Рохан Бопана/Матю Ебдън - Юго Нис/Ян Желински 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР